汉语水平考试中心

Utställning av elevernas konstverk

 (Yuan Yidan 2016-06) Det var ett soligt och fint väder den 4:e juni. I Ruiqing hände något spännande. Jo, idag hade vi ‘Lilla Målarens Föreställning’ i skolan! Den här aktiviteten har vi på varje skolans avslutningsdag. Syfte med målarkurs är att inspirera barnens fantasi och skapande. Vi lärare har försökt skapa en bra förutsättning för barnen så de trivs med varandra samt att de har arbetsro för att göra sina arbete. Den här klassen är liksom en liten familj, alla är snälla och alla tycker om varandra.

yuan1

 Alla har jobbat väldigt bra den här terminen! Tack för att visa oss så många fina tavlor. Vi som lärare är väldigt stolt över er!

 Vad vi fokuserade i tema denna termin är: Låt din bild berätta historia. Det betyder att när vi tittar på bilderna kan vi förstå vad målare vill berätta till tittarna. Det ingår till exempel: Alice i Underlandet, På cirkus, Jag är hungrig o.s.v. Däremot hade vi också vald “skapande” som ett annat tema. Lät barnen designa träningskläder och träningsutrustningar. Det kan lära barnen hur tillämpa sin målarteknik.

 Det sista kurstillfället i varje lektion är barnens favorit. Då få de lyssna på sagor. De blir illuminerade genom att lyssna på sagor.

 Vi tog bilder tillsammans framför eleverna tavlor och  delade ut diploma.  Vi lärare kommer att fortsätta göra våra bästa att lära barnen så mycket de bara vill!yuan3B

 Våra kära lilla målare, vi ses nästa terminen!

你可能也会喜欢: