汉语水平考试中心

Sprida kärleken till världen

(Jia Haiyan, Fan Cao 2017-05-02)

Alla Ruiqing lärare samt dansläraren med elever från dansgruppen åkte till Stockholms konserthus kvällen den 2 maj för att se en underbar show gavs av Jinfan Art Troupe. Musikaler och dansare var från nio kända grundskolor i Beijing.

image5

“Jin Fan Art Troupe” grundades på våren 1986. Den består av 600 elever från 11 skolor i Beijing. det är den första högkvalitativa och storskaliga musik grupp organiserats på campus i Kina. Hittills har Jin Fan Art Troupe mer än 10 000 elever som har deltagit i aktiviteter och har besökt 42 länder och regioner i världen för internationella kulturutbyten. Under våren kom Beijing Jin Fan Art Troupe till den svenska huvudstaden Stockholm för första gången för att visa upp sig. Musik festivalen hölls av 530 unga artister inför mer än 1000 åskådare i konserthuset. Den äldsta artisten från Kina var sjutton år gammal och den yngsta var bara sex år gammal. Två och en halv timmes program har fått mycket varma applåder.

image6
Ruiqing, efter flera års satsning, har fått en egen dansgrupp också. Eleverna har spenderat mycket fritid i träning och har gett ut många uppskattade föreställningar i Stor-Stockholms område. De blir mycket inspirerade av Beijing Jinfan Art Troupes fantastiska uppträdande.

image2image3image1image4

你可能也会喜欢: